Jobb kamerával, erősebb processzorral, és egy olcsóbb variánssal érkezik a Pixel 2

A Google már tervezi a Pixel 2-t, a “sima” Pixel utódját, melyhez nagy reményeket fűznek. Az adatok egy mondhatni megbízható forrásból érkeztek, de azért érdemes az ilyen pletykákat mindig fenntartással kezelni. Minden esetre a kinyilatkoztatott információk alapján igen érdekes dolgokra számíthatunk.

Ha minden igaz, a Google hajlik arra, hogy a következő modellek vízállóak legyenek. Továbbá szeretné továbbfejleszteni a kamerát, leginkább a fényérzékenység tekintetében, s felvértezni az új szenzort különböző funkciókkal. A Pixel 2-höz a cég Qualcomm és Intel processzorokat tesztel, nyilvánvalóan a legjobb eredmény reményében.

Ráadásul rebesgetik, hogy az új modellnek lesz egy szerényebb árú variánsa is, a Pixel 2B (azaz Budget), mely inkább a fizetendő összeg rovására fog menni, mintsem a teljesítményére. A tervek szerint az új készülékek alig lesznek drágábbak, mint a most piacon lévők, mely igen kedvező feltételeket szabhat a vásárlók számára. A bemutatás dátumát természetesen nem árulták még el, de leginkább október környékén várható, hogy lerántják róla a leplet.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá