Jövőre az összes iPhone modell 5G kompatibilis lesz

Az Apple tavaly mutatta be első 5G kompatibilis telefon sorozatát, ám az innovációnak nyilván csak akkor van értelme, ha az a jövőben folytatódik. Mindannyiunk kedvenc almás gyártója és tisztában van ezzel, olyannyira, hogy 2022-ben minden iPhone modell támogatni fogja az új generációs hálózati szabványt – derült ki a legfrissebb értesülésekből.

A Nikkei Asia publikációja szerint minden jövőre megjelenő Apple iPhone készülék képes lesz csatlakozni az 5G hálózatokra, és nem lesz kivétel a belépőszintű iPhone SE újratervezett változata sem, amelyben az eddigi információk szerint A15 lapkakészlet, valamint 5G modem egyaránt megtalálható lesz. Az SE modell frissített változata kapcsán érdemes megemlíteni, hogy továbbra is egy 4,7 colos LCD képernyővel, valamint változatlan, az iPhone 8 formatervét idéző kialakítással jelenhet meg, ha minden igaz, akkor 2022 első felében.

Apple iPhone SE 2020

Az elmúlt idők során szárnyra kaptak olyan szóbeszédek is, hogy jövőre már nem lesz iPhone mini modell, mégpedig azért, mert a kompakt zászlóshajó kiábrándító eladásokat produkált. Idén még számítani lehet egy új mini variánsra, de jövőre már nem érdemes várni az újabb generációt. A 2021-es iPhone felhozatalt vizsgálva a Nikkei Asia arról is beszámolt, hogy az Apple egy megfizethetőbb, 6,7 hüvelykes, nem Pro modellel is előrukkolhat. És mit tartogat még az idei év Apple szempontból? Ha minden igaz akkor 2021 második felében új MacBook Pro és AirPod modellek is érkezhetnek.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá