Jövőre érkezik az iPhone SE 2?

Rengeteg pletyka és találgatás jelent meg az utóbbi időben egy kisebb méretű Apple telefonról, amely a tavaly megjelent SE változat utódja lenne, ami rendkívül közkedvelt készülék a mai napig.

Sokan vannak akik kifejezetten a kisebb méretű mobilokat részesítik előnyben, hiszen kényelmesebb fogást biztosít, emellett zsebben hordva sem zavaró annyira, mint a nagyobb méretű társai. Pont ezért volt akkora siker, mikor az Apple kihozta az SE változatot, amely a korábbi szériák formavilágát idézte, és 4 colos kijelzője, illetve kompakt mérete miatt nagyon kényelmes fogást biztosított.

Sok jel mutat arra, miszerint az Apple megint egy ilyen készüléken dolgozik, és egyre több információ kering a neten ezzel kapcsolatban. Az új jövevény mindent megkapna az idei csúcsszériától, mint a Face ID funkciót, illetve a legújabb A11 processzort is. A vízállóság és a vezeték nélküli töltés, valamint a gyorstöltés is borítékolható, így egy igazi kompakt méretű csúcskészüléket üdvözölhetnénk.

Arról még nincs információ, hogy ugyanúgy a teljes előlapot a kijelző töltené-e ki, és ez is “keret nélküli” dizájnal érkezne-e. Ha tippelni kéne szerintünk nem ilyen lesz, mert bár ez modernebb megoldás, de a költségeket nagyon megdobná a dolog. Mindazonáltal az internet tele van a rajongók által készített koncept képekkel, és ezek remekül néznek ki.

Ha az Apple követi a piacot, akkor bizonyára érkezik majd jövőre egy kisebb méretű iPhone, mivel igény az nagyon is lenne rá. Remélhetőleg az árcédula is igazodik majd a méretéhez, és akkor igazi sikertermék lehet.

Forrás: Techlabor

Szólj hozzá