Jövőre két új Apple AirPods füles is érkezni fog

A legfrissebb Apple termékekkel kapcsolatos pletykákat ismét Mark Gurman szolgáltatja, a Bloomberg újságírója, akinek állítása szerint a birtokába került az almás vállalat AirPods termékekkel kapcsolatos ütemterve. Jövőre számíthatunk két új modell érkezésére.

A két új AirPods készülék a jelenlegi AirPods 2 alá kerül majd a ranglétrán, vezeték nélküli fülhallgatók USB-C csatlakozóval lesznek felszerelve, engedelmeskedve az európai jogszabályoknak. Mindkét modell 4. generációs AirPods néven kerül majd forgalomba, és állítólag az AirPods 3 nyitott kialakítását kapják majd, de rövidebb szárral. A drágább modell tudni fogja az aktív zajszűrést is.

Gurman úgy gondolja, hogy az Apple egyáltalán nincs megelégedve az AirPods 3 eladási számaival, szerinte a legtöbben az olcsóbb AirPods 2 modellt vásárolják. Ha jövőre kiadnak két új USB-C csatlakozóval szerelt modellt a 3-as és a 2-es kiadások helyettesítésére, az valószínűleg orvosolni fogja ezt a szituációt.

Az újságíró említést tesz az AirPods Pro következő, harmadik generációjáról is. Sajnálatos módon semmit nem tud a készülékről, csak annyit, hogy az 2025-ben jelenik majd meg, vagyis az érkezésére még várhatunk egy darabig.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá