Július 8-án indulhat az M2 chippel szerelt Apple MacBook Air előrendelése

Az Apple a múlt hónap elején mutatta be számos további érdekesség társaságában az M2 processzorral szerelt MacBook Air-t. A Pro modell már egy pár hete kapható, ám arról eddig nem esett szó, hogy az Air variáns mikor kerül forgalomba. Sajnos hivatalos információ még mindig nem áll rendelkezésre, de egy új jelentés szerint már nem kell sokat várni az előrendelésre, mert az állítólag július 8-án meg is kezdődhet.

Július 8-án startol az előrendelés, a készülékek kiszállítása pedig 15-én veszi kezdetét, ha hinni lehet ezeknek a legújabb értesüléseknek. Az előrendelés és a forgalmazás kezdete persze eltérő lehet a különböző régiókban, így nem állítjuk, hogy nálunk Magyarországon is pontosan ekkor válik elérhetővé az ultrabook új generációja.

Az M2 MacBook Air ára 1199 dollárról indul, nálunk pedig 599 990 Ft-os összegért cserébe lehet birtokba venni a 8 GB operatív memóriával valamint 256 GB háttértárral szerelt kiszerelést. Az említésre méltó jellemzők közé sorolható a 13,6 hüvelykes Liquid Retina megjelenítő, amely 500 nites maximális fényerőre képes, illetve a borítás alá passzírozott 52,6 wattórás lítium-polimer akkumulátor, ami a gyártói ígéretek szerint képes biztosítani akár 15 órás webböngészést, vagy 18 órányi filmezést – Apple TV alkalmazáson keresztül -, egyetlen feltöltéssel.

Az M2 processzorral szerelt MacBook Air MagSafe 3 töltőcsatlakozóval, háttérvilágítással kiegészített Magic Keyboard billentyűzettel, illetve négyféle színben, ezüst, csillagfény, űr szürke és éjféli fekete festéssel érkezik majd. A noteszt gép mindössze 1,11 cm vastag, súlya pedig csupán 1,24 kg.

Forrás: MacRumors

Szólj hozzá