Július második felében érkezhet a OnePlus Nord 4

A OnePlus Nord CE 4 áprilisban mutatkozott be, de a Nord 4 alapmodell még mindig nem futott be. Egy friss szóbeszéd szerint azért olyan túl sokat nem kell várni az okostelefon érkezésére, mert az valamikor július harmadik hetében, vagyis július 15. és 21. között debütálhat.

Amennyiben a bennfentesek, akik ezt az értesülést terjesztik, nem tévednek, úgy a Nord 4 szinte pontosan egy évvel az előd, vagyis a Nord 3 érkezését követően fog bemutatkozni a nagyérdemű előtt. A OnePlus Nord 4 várhatóan egy átcímkézett Ace 3V lesz, amely már március óta kapható a kínai piacon. Ez azt jelenti, hogy már most tudjuk, milyen specifikációkra lehet számítani a készülék kapcsán, amelynek belsejében Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, ami egyébként a legjobb Snapdragon 7xx szériás chipset jelenleg.

Ami pedig a többi jellemzőt illeti, az okostelefon 6,74 hüvelykes 2772 x 1240 képpont felbontású 120 Hz-es AMOLED megjelenítővel lesz felszerelve, amelynek maximális fényereje elérheti a 2150 nitet. A már említett Snapdragon chipset mellé kiszereléstől függően 12 vagy 16 GB RAM, illetve 256 vagy 512 GB háttértár kerülhet az összeszerelés során.

Az okostelefon hátoldalára optikai képstabilizátorral szerelt 50 megapixeles elsődleges kamera kerül majd, amely mellé betársul egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű modul is. Az előlapra 16 megapixeles szelfikamerát szerelnek. A készülék energiaellátásáról 5500 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik majd. A OnePlus Nord 4 Android 14 operációs rendszerrel érkezik, amelyet OxygenOS 14 felhasználói felület egészít ki egyedi kinézettel, és néhány klassz extra funkcióval.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá