Jumper EZbook S4 – Négymagos proci, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Full HD kijelző 100 ezer alatt!

A Jumper EZbook S4 egyike a kiváló áron futó ázsiai laptopoknak, ahol nem kell jól csengő márkaneveket megfizetni, viszont semmivel sem rosszabbak a hardveres komponensek, mint a drágább konkurensek esetében. Sőt, ez a készülék prémium anyaghasználatot, decens mennyiségű RAM-ot, valamint egy egészen komoly kapacitású SSD-t kínál, a normális felbontású kijelzőről nem is beszélve, és mindezt kevesebb, mint 100 ezer forintos áron. Érdekel? Naná, hogy érdekel.

A Jumper EZbook S4 az alábbi linken rendelhető meg:

A készülék nem valami Android rendszerű csoda, mivel x86 processzor dolgozik a belsejében – Intel J3160 -, teljes értékű Windows 10 operációs rendszert futtat, ami széles választékot jelent alkalmazások, programok , és úgy általában minden téren. A hatmagos chipset mellett 8 GB RAM – 4 manapság már nagyon kevés -, valamint egy 256 GB-os SSD osztozik a borítás alatti helyen, ami egyébként nagyon csinosra és modernre sikerült.

A grafikus gyorsító nem egy atomerőmű, de nyilván ennyi pénzért nem is RTX szériás videokártyákra számít az ember, viszont az integrált megoldás tökéletesen alkalmas nagy felbontású videók lejátszására, és persze ha nagyon szeretnénk egy kis retró gaming is megoldható. Képek szerkesztése, és más hasonló munkák végzése sem lehetetlen. A felhasználás élmény lesz, mert a megjelenítő nem a szokásos 1366×768 felbontású borzalom, amit a 100 ezres árkategóriában már sajnálatos módon megszokhattunk, hanem bizony egy 14 colos Full HD LCD képernyő. A kijelzőt vékony keretek veszik körül, így tökéletes éke lehet az egyébként pillekönnyű gépezetnek, ami mérlegre helyezve mindössze 1,25 kg-ot nyom.

A standard méretű billentyűzetet kiegészítették egy egészen nagy méretű touchpaddal, ami nagyon jól jöhet ha éppen nincs egér kézközelben. Amúgy ha perifériákat és egyéb eszközöket szeretnénk a laptophoz kötni rengeteg opciónk van mind vezetékes, mind vezeték nélküli módon. Fülhallgató kimenet, mini HDMI, és két USB port is akad a készüléken, az egyik 3.0, míg a másik 2.0 szabványú. A Jumper EZbook S4 belsejében kétcsatornás WiFi modul, és egy Bluetooth 4.2 modem is megtalálható, tovább gyarapítva a kapcsolódási lehetőségek listáját.

Skype hívásokhoz kapunk egy 0,3 megapixeles kamerát, hát ettől mondjuk tényleg nem érdemes csodákat várni, de legalább felismerhetőek leszünk a másik fél számára is. A Jumper EZbook S4 burkolata alatt egy olyan akkumulátor található, ami képes 4 órányi felhasználást lehetővé tenni, persze ez sokban függ attól is, milyen módon és mire használjuk a készüléket. Amennyiben egy olcsó, de jól felszerelt, tisztességes kijelzővel rendelkező laptopot szeretnénk magunknak, vagy ajándékba, és nem fáj ha nem egy mainstream márka logója van a zsanér másik oldalán, akkor kiváló választás lehet a Jumper EZbook S4.

A Jumper EZbook S4 most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 95 203 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

One Response

Szólj hozzá