Június 24-én érkezik a OnePlus Nord CE 4 Lite

A OnePlus megerősítette, hogy a Nord CE 4 Lite június 24-én fog debütálni Indiában. A középkategóriás készülék talán más piacokon is megjelenik, persze az is előfordulhat, hogy más névvel.

Az okostelefon egy Oppo K12x lesz lényegében, amelyet a testvérmárka átnevez és a saját égisze alatt forgalmaz. Annyi változtatást eszközölnek a mobilon, hogy a belsejébe Snapdragon 695 helyett Snapdragon 6 Gen 3 lapkakészlet kerül majd. Minden más jellemző marad ugyanaz, tehát megkapjuk a 6,7 hüvelykes Full HD+ felbontású, 120 Hz-es OLED képernyőt, az 50 megapixeles, optikai képstabilizátorral és Sony LYT-600 szenzorral szerelt elsődleges kamerát, valamint ugyanazt az 5500 mAh kapacitású akkumulátort, amely támogatni fogja a 80 wattos vezetékes gyorstöltést.

Változatlanul ott lesz a kétsávos Wi-Fi, a Galileo, GLONASS, BeiDou és GPS műholdakkal kommunikáló GPS modul, a kijelző alá szerelt ujjlenyomat-olvasó, és az Android 14 operációs rendszer, amelyet a gyártó saját fejlesztésű OxygenOS felhasználói felület egészít majd ki. Miután a készüléket leleplezték az indiai piac számára, annak előrendelési fázisa is megindul az indiai Amazonon keresztül. Hogy aztán egy kicsit nyugatabbra, vagyis hozzánk is eljut-e a készülék, egyelőre nem tudni, mint ahogyan a várható árazás sem ismert, de valószínűleg kedvező árcédula kerül az okostelefon dobozára.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá