Június végén érkezik a Samsung okoshangszórója

Az utóbbi időben nem sokat hallhattunk a Samsung Galaxy Home-ról, ám most a semmiből érkezett a hír, hogy hamarosan a boltok polcaira kerül a termék.

Az okosrendszerek egyre inkább elterjedtek, hiszen manapság már sokszor a televíziókba és egyéb kütyükbe is fellelhetőek, ám a legnépszerűbbek még mindig a külön megvásárolható termékek. Ebbe a szegmensbe érkezik a Samsung Galaxy Home is, és az Android Authority értesülései szerint már június végén rátehetjük a mancsunkat.

Az okoshangszórót a Samsung már tavaly novemberben bejelentette, méghozzá a Galaxy Note 9 bemutatására szolgáló rendezvényen, ám azóta gyakorlatilag semmit sem lehetett hallani róla. Eredetileg áprilisi megjelenést pletykáltak, de ez valamiért nem valósult meg, ám a június már biztosnak tűnik.

A Galaxy Home-on természetesen a dél-koreai vállalat saját fejlesztésű asszisztense, a Bixby lesi majd minden kívánságunkat. A sikere gyakorlatilag megjósolhatatlan, hiszen egy eléggé telített piaci szegmensbe érkezik. A Google asszisztense és az Amazon Alexa uralja a piacot az okoshangszórók piacán, és ezek már teljesen kiforrott, megbízható rendszerekké váltak mostanra.

A hírek szerint azonban a Samsung a high-end audio felé nyitna, és a már a bemutató idején is kihangsúlyozták a hangminőség fontosságát. Ez alapján akár még az is előfordulhat, hogy inkább a Sonos féle rendszereknek lesz inkább a riválisa a termék. Egyelőre még az ára sem ismert, és azt sem tudni, hogy itthon elérhető lesz-e egyáltalán. Hamarosan kiderül.

Forrás: AndroidAuthority

Szólj hozzá