Karácsonyi vásár a Banggood oldalán

A Banggood megkezdte a karácsony felvezetését, és már most az ünnepi ajánlatokra koncentrálnak. Érdemes tehát szétnézni náluk, hiszen remek ajándék ötleteket találhatunk a kínálatukban.

Az első akció a szerencséseknek kedvez, hiszen 3 naponta az egyik termék baromi jó áron érhető el. Mivel csak 10-30 darabra vonatkozik a kedvezmény, így pillanatok alatt elfogynak majd a kütyük. Ám az igazán gyorsak fél áron, vagy akár teljesen ingyen is hozzájuthatnak az adott cikkhez. Előre látható , hogy mire lesz ilyen akció, a részleteket itt tekinthetitek meg.

Kicsit lejjebb görgetve ajándékötleteket találhattok, igyekeztek a család minden tagjának javasolni valamit. Készítettek egy bestseller részleget is, ahol a Black Friday 7 legkeresettebb kütyüjét láthatjátok, és rendelhetitek meg kedvezményes áron. Mobilok között természetesen a szuperolcsó csúcsmobil, a Pocofone F1 vezeti a népszerűségi listát.

A Flash Deals List-nél a szokásos villámvásárt találjátok, ahol kifejezetten az olcsóbb termékekre koncentrálnak. Ha már karácsony, akkor természetesen a díszleteket is beszerezhetjük tőlük, melyeket az Xmax Decor List kategóriában találunk. Itt az égőktől kezdve, a játékokon át rengeteg mindent találhattok. A további akciók ezen a linken érhetitek el.

A Cyber Monday ajánlataiból is böngészhettek, hiszen az oldal alján még elérhető ehhez egy külön promóciós oldal.

A végére pedig egy beharangozó, hiszen a legalsó kép alapján december 12-étől egészen 23-ig várnak majd minken a jobbnál jobb karácsonyi ajánlatokkal.

Érdemes tehát decemberben is követni a Banggood oldalát, és vadászni az akciós termékekre, hiszen januárban már nem igazán számíthatunk majd ilyen mértékű leárazásokra.

Forrás: Banggood

Szólj hozzá