Kedvezményes áron rendelhető a LONGER Ray 5 lézergravírozó

Amennyiben érdekelnek a kreatív dolgok, a dísztárgyak készítése, érdemes lehet elgondolkodni a LONGER Ray 5 lézergravírozó beszerzésén. A készüléket most kedvezményes áron kínálja a gyártó saját, hivatalos oldala, amely megrendelés esetén európai raktárból is küldheti a terméket, ezáltal mentesítve bennünket a végtelenségig nyúló szállítási idők és az extra költségek alól.

Ne áruljunk zsákbamacskát, kezdjük egyből az anyagiakkal!

A LONGER Ray 5 lézergravírozó most 309 dolláros, vagyis nagyjából 109 500 Ft-os áron rendelhető a gyártó hivatalos oldaláról, amennyiben felhasználjátok a RAY5$20OFF kupont. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Az akció április 24-től június 30-ig tart.

LONGER Ray 5 lézergravírozó bemutató

Egy efféle eszköz fejlesztése és gyártása során elsődleges fontossággal bír a hatékonyság és a biztonságos felhasználás megalapozása. Természetesen mindkettőre gondot fordított a gyártó, és igyekezett olyan készüléket alkotni, amivel a legkülönfélébb anyagokat meg tudjuk majd munkálni.

A Ray 5 segítségével dolgozhatunk műanyaggal, fával, bőrrel, de arra is van lehetőség, hogy a fényt vissza nem verő fémeket is megmunkáljuk. A készülékkel nemcsak gravírozni tudjuk a különböző anyagokat, de akár vágni is, ezt gond nélkül megtehetjük kartonpapírral, akril anyagokkal, vékony műanyag táblákkal, illetve bizonyos szövetekkel.

A gravírozó fel lett szerelve egy 3,5 hüvelykes érintőképernyővel, amelynek segítségével mindenféle külső eszköz, tehát számítógép, laptop csatlakoztatása nélkül is el tudjuk végezni a szükséges munkálatokat. A terveket elég felvinni egy memóriakártyára, és már mehet is a munka. Ha SD kártyáról dolgozunk, az sokkal stabilabb és hatékonyabb lehet.

Egy lézergravírozó gépnek pontosnak kell lennie, szerencsére erre sem lehet panasz, mert a fókusz 0,08 x 0,08 mm-es. Az egész eszköz vezérlése ért egy 32 bites alaplap fel, amely 240 MHz-en működik, és mégis olcsóbb, mint a konkurens megoldások. Egy ilyen alaplap sokkal gyorsabb, mint egy 8 bites alternatíva, ráadásul támogatja az SD kártyák alkalmazását is.

A gravírozó számtalan beépített védelemmel rendelkezik, amelyek megállítják a munkát, ha a gravírozandó anyag például lángra kap, vagy valaki véletlenül meglöki a gépet, de arra az esetre is van megoldás, ha munkálatokat irányító külső számítógép lefagy. Ha a lézer feje 5 másodpercig nem mozdul, riasztást kapunk és újfent leáll a munka. Egyébként az összes hibát hangjelzéssel fogja tudtunkra adni a készülék. Speciális védőszemüveg sem szükséges a gravírozó megfigyeléséhez, mert a lézermodul olyan akril bevonatot kapott, amely képes 99 százalékban szűrni a lézer fényét.

Annak ellenére veszi hogy a gravírozó teljesen önállóan is képes dolgozni, nyilván össze tudjuk párosítani, kötni egy asztali számítógép elvagy laptoppal, futtasson az bármilyen Windows, Linux vagy Mac OS operációs rendszert, előbbi esetében használható a LaserGRBL és a LightBurn, utóbbiakhoz pedig a LightBurn-t ajánlják a gyártó munkatársai. A legtöbb képformátum támogatott, így dolgozhatunk akár BMP, JPG, PNG, DXF, AI vagy SVG kiterjesztésű fájlokkal is.

A gravírozó 400 x 400 mm-es felületen tudja megmunkálni az adott anyagot, minimum 40 mm/perces, legfeljebb 6000 mm/perces sebességgel. Az energiafogyasztás 60 watt, a fókusztávolság pedig 30 mm. A gép összeszerelve 61 x 67 x 20 cm-es méretekkel rendelkezik és megközelítőleg 4,5 kg-ot nyom.

A LONGER Ray 5 lézergravírozó most 309 dolláros, vagyis nagyjából 109 500 Ft-os áron rendelhető a gyártó hivatalos oldaláról, amennyiben felhasználjátok a RAY5$20OFF kupont. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Az akció április 24-től június 30-ig tart.

Forrás: LONGER

Szólj hozzá