Kedvezményesen rendelhető a strapabíró KOSPET TANK M1 okosóra

Strapabíró kivitelű, ennek ellenére megfizethető okosóra a Kospet Tank M1, amelyet a Hekka online üzlete most kedvezményes áron kínál. Az okosóra IP69K és MIL-STD-810 minősítéseknek egyaránt megfelel, képes a felhasználó pulzusát 24 órán keresztül követni, hozzáférést biztosít 24 különböző sport üzemmódhoz, ráadásul a burkolata alá egy egészen méretes telepet szereltek.

A Kospet Tank M1 strapabíró okosóra most csupán 54,99 dollárért rendelhető a HEKKA29-10 kupon felhasználását követően, a vételár magyar pénzre átszámítva megközelítőleg 20 950 Ft-os lesz. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Kospet Tank M1 okosóra ismertető

Az okosóra brutálisan ellenálló, szögletes formatervű házat kapott, amely – ahogyan a bevezetőben is említettük -, többféle besorolásnak megfelelően képes ellenállni az elemi és fizikai csapásoknak.

A készülék az 5ATM, az IP69K és a MIL-STD-810 katonai minősítésnek egyaránt megfelel. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a készülék remekül bírja a vizet, a port, fittyet hány az extrém hőmérsékleti körülményeknek és a párának is, de ütések és esések sem tesznek benne kárt.

A Kospet Tank M1 1,72 hüvelykes megjelenítővel lett felszerelve, ez egy érintésérzékeny IPS LCD megoldás, amelyen összesen 280 x 320 pixel sorakozik. A gyártó felkínál több előretelepített óralapot is a felhasználóknak, akiknek lehetősége lesz továbbiakat is letölteni.

Amennyiben az életedet aktív módon éled, valószínűleg jó hasznát fogod látni a beépített 24 sport üzemmódnak, a 24 órás pulzusmérésnek, a lépésszámlálás és alvásmonitorozás funkciók mellett pedig rendelkezésre áll még a véroxigénszint-mérés lehetősége is.

A stabil vezeték nélküli kapcsolatokat egy Bluetooth 5.0 modern biztosítja, amelynek segítségével bármilyen legalább Android 6.0 vagy iOS 9.0 rendszert futtató telefonnal párosítható válik az okosóra. Párosítást követően jelzések érkeznek az alkalmazások értesítéseiről, a bejövő hívásokról és szöveges üzenetekről, illetve így már távirányítani lehet az okostelefon kameráját és zenelejátszó alkalmazását is.

Az okosóra burkolat alatt egy egészen méretes, 380 mAh kapacitású akkumulátor végzel az energiaellátás feladatát, melynek köszönhetően a gyártó ígéretek szerint egyáltalán nem lehetetlen az 50 napos készenléti idő, illetve a normál felhasználás melletti 15 napos működés. A Kospet Tank M1 töltése megközelítőleg két órán keresztül tart, a célra egy mágneses kábelt tudunk majd használni, amely természetesen ott lesz az óra dobozában.

Még egyszer az anyagiak: A Kospet Tank M1 strapabíró okosóra most mindössze 54,99 dolláros áron rendelhető a HEKKA29-10 kupon segítségével, így a vételár nagyjából 20 950 Ft-ra jön ki. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Hekka

Szólj hozzá