Kedvező árú iPadeken dolgozik az Apple

Nagyon úgy tűnik, hogy az iPhone SE (2020) piacra dobásával az Apple végre belátta, hogy bizony az olcsóbb szegmensben is hatalmas igény van a készülékeikre, így hamarosan az iPad széria is két új taggal bővülhet.

Az információ Ming-Chi Kuo-tól származik, aki piacelemzőként egy abszolút megbízható szivárogtatónak számít, és állítása szerint idén két kedvező árú iPad is megjelenik majd, amelyek esetében az iPhone SE által kijárt úton haladat tovább a gyártó.

Ez nem más, minthogy bár kedvező áron érkeznek a készülékek, ám ennek ellenére nem kell majd megalkudnunk a sebességet illetően, hiszen ezekbe is az egyik legújabb chipjük teljesít majd. Állítása szerint a két termék a méretükben tér majd el egymástól, ám nem egy időben érkeznek majd.

Első körben egy kisebb, 8,5-9 colos kijelzővel ellátott iPad Mini érkezhet, méghozzá az idei év első felében. Ez azt is jelentené, hogy ezt legkésőbb júniusban megkapjuk majd. A másik iPad már 10,8 colos kijelzőt kap, ám ez csak 2020 második felében várható majd.

A lehetséges árról egyelőre nem esett szó, ám mindenképp 400 dollár alatt várhatóak, hiszen a jelenlegi olcsóbb modellek 329 dolláros áron szerezhetőek be. Kérdéses persze, hogy a jelenlegi vírushelyzet lesz-e bármilyen hatással megjelenések várható időpontjára, de remélhetőleg ez nem okoz majd gondot az Apple-nek.

Forrás: CNBC

Szólj hozzá