Kegyetlenül kifigurázza a Samsung az Apple elmúlt 10 évét

A remekül sikerült egy perces videóban egy iPhone fanatikus éveit követhetjük nyomon, és láthatjuk milyen funkciókról kellett lemondania az évek során.

A rövidfilm rendkívül hangulatosra sikerült, és a Growing up, azaz a felnövés címet kapta. Egy fiatalember életét követhetjük nyomon, aki bizonyos időnként megvásárolta az Apple legújabb készülékét, de mindig volt valami hiányérzete.

Kezdve a készlethiánnyal, amely miatt rendszeresen ott kellett állnia a zord időben, és reménykedni, hogy jut még neki a telefonokból.

A megoldás egyébként végig ott volt a szeme előtt, hiszen szerelme mindig más készüléket használt, és a szeme láttára élvezte annak előnyeit. Ilyen például a vezeték nélküli töltés, vagy a vízállóság, melyeket rendszerint évekkel később kaptak meg az Apple telefonok. Később sem javult a helyzet, mikor a jack dugó eltüntetésével különböző kiegészítők használatára vették rá.

A videó végére azonban egy Samsung telefonnal ér révbe emberünk, és megkönnyebbülve sétál napjainkban, miközben nem érdekli már a hatalmas sor a Apple Store előtt, hiszen végre “felnőtt”.

A végére azért beraktak egy nagyon vicces képet, ahol az egyik telefonra váró rajongó még a haját is olyanra vágatta, hogy az passzoljon majd az iPhone X-hez.

Zseniális.

Forrás: Cnet

Szólj hozzá