Képeken a hamarosan bemutatkozó Redmi Note 8T

Újabb megfizethető középkategóriás mobillal jelentkezik a Xiaomi leányvállalata, amely valószínűleg sokak kedvence lesz, hiszen minden hoz, ami egy ilyen készüléktől elvárható.

A Redmi Note 8 elég korrekt mobil lett, ám az NFC sokaknak kifejezetten hiányzott belőle. Szerencsére azonban hamarosan érkezik a Note 8T, amely nagy előrelépést nem mutat, ám megkapta ezt a fícsört is, a megjelenés pedig nagyon közel lehet, hiszen már képek is kikerültek róla.

A 6,3 colos kijelzőt Gorilla Glass 5 védi, a sebességért pedig a Snapdragon 665 chip felel majd. A 4.000 mAh-s akkumulátor szuper üzemidőt sejtet, így hardveres téren remekül mutat a készülék. Hátul nem kevesebb, mint 4 kamerát kapunk, méghozzá a Xiaomi 48 MP-es moduljával a fókuszban.

Az lent látható képen a csomagolást is megtekinthetjük, amely szokás szerint egy tokot, USB kábelt és töltőt tartalmaz. Utóbbi 18W-os, ráadásul EU csatlakozós, így ez a típus minden bizonnyal a hazai piacra is eljut majd.

A képeket elnézve tehát biztosak lehetünk benne, hogy már nagyon közel van a bemutató időpontja, és egy korrekt árcédulával kifejezetten vonzó választás lehet azoknak, akik például karácsony alkalmából szeretnék magukat, vagy valamelyik szerettüket meglepni egy mobillal.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá