Képeken a Huawei 3 kamerás mobiljainak dizájnja?

Érdekes rajzok kerültek ki, és ha lehet hinni a forrásnak, akkor a Huawei P20-as szériájának készülékeit ábrázolja, amelyek már három hátsó kamerával érkezhetnek.

Már korábban is voltak róla hírek, hogy a Huawei tripla kamerás mobilokat adhat ki, melynek hozományaként akár a 40 megapixeles képek készítése, és az 5x-ös hybrid zoomolás is elérhető lenne. A most érkező képeken a Huawei P20, P20 Plus és P20 Pro dizájnja látható, és ha hitelesek a képek, akkor tényleg megvalósítják az újítást.

A három készüléken egyébként teljesen más elrendezésben láthatóak a modulok, és az is feltünő, hogy a P20 és P20 Plus modelleken még az előlapon található az ujjlenyomat-olvasó.

Érdekesnek tűnhet elsőre a Huawei P20 Pro kinézete, hiszen a telefon tetején az iPhone X-hez hasonló sziget van kialakítva, és ezen találhatóak a szenzorok. Gomb híján az ujjlenyomat-olvasó itt hátra kerülne, a kameramodulok alá.

A hírek szerint az MWC 2018-as rendezvényén bemutathatja a Huawei a P20-as szériát, így akár már február végén láthatjuk őket.

Forrás: Phonearena

Szólj hozzá