Képen az Android atyjának új csúcstelefonja

Andy Rubin 2014-ig dolgozott a Google-nél, és ő az egyik alkotója az Android rendszernek. Januárban lehetett hallani, hogy egy új csúcskészülékkel készül, de nem sokan vették ezt komolyan. Most viszont megosztott egy fotót is az ominózus mobilról.

Miután elhagyta a keresőóriást, egy céget alapított Essential Products néven, ahol jelenleg is munkálkodik. Mintegy 40 fős Apple-től és Google-től átpártolt brigáddal dolgozik azon, hogy egy teljesen új csúcskészüléket alkossanak. Az Andy által megosztott képet itt láthatjátok:

Ugyan nem sok minden derül ki a mobilról, azonban a kijelző káváit szinte nem is lehet látni. Érdekes, hogy a megjelenítő felső széléig kiér a készüléknek. Vajon a beszélgetéshez szükséges hangszóró a képernyő alá kerül majd? A Xiaomi Mi Mix esetében találkozhattunk már hasonlóval. Az egyik nagy érdekessége elvileg az lesz a zászlóshajónak, hogy időről időre képes lesz új hardveres funkciókat “megtanulni”. A készülék modularitását egy mágneses csatlakozó fogja biztosítani. Ez igen érdekesen hangzik, kíváncsiak leszünk a kivitelezésre!

Az a hír járja, hogy nagyobb kijelzőt kap, mint az iPhone 7 Plus 5,5 colos panele, azonban méretre kisebb készülék lesz az almás vállalaténál. Továbbá nyomásérzékeny lesz a képernyő, a keret fémből, míg a hátlap kerámiából készül majd. Várhatólag  az idei év közepén mutatkozik be, mi már nagyon várjuk!

Forrás: Twitter

Szólj hozzá