Képen az hamarosan bemutatkozó Asus ROG Phone 3

Hamarosan bemutatkozik az Asus gamer szériájának legújabb tagja, amely ezúttal sem okoz majd csalódást, hiszen az elérhető legerősebb hardverrel, és a már megszokott külsővel érkezik.

Július 22-én mutatkozik be az Asus ROG Phone 3, így nem véletlen, hogy szinte már mindent tudni lehet róla. Korábban már egy videó is felbukkant, amelyen jól látható volt a mobil, és Evan Blass legfrissebb szivárogtatása is alátámasztja az ott látottakat.

A mobil előröl továbbra is kissé régi vágásúnak hathat, hiszen a gyártó maradt a kávás megoldásnál, így mindenféle notchot és kameralyukat is nélkülöz a 6,59 colos AMOLED kijelző, ám ez talán még előny is egy gamer mobilnál. Hátul immáron tripla kamerát kapunk, és továbbra is ott virít majd a látványos ROG logó, illetve a “Republic of Gamers” szlogen.

A sebességért a nemrég bejelentett Snapdragon 865+ felel, amely mellé akár 12 GB memóriát, illetve 512 GB-os tárhelyet is kérhetünk, már amennyiben bírja ezt a pénztárcánk. Az akkumulátorral sem spóroltak, hiszen 6.000 mAh-s telep kerül bele, amely bizonyára jól jön majd a hosszabb játékmeneteknél.

Az Asus tehát már jövő héten már bemutatja a ROG Phone 3-at, és bizonyára az egyik legerősebb mobilt üdvözölhetjük a személyében. Sajnos ez várhatóan az árcédulán is megmutatkozik majd, hiszen már az előd is 899 euróba került, ez pedig valószínűleg jóval 1.000 euró felett nyit majd.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá