Képen pózol a Huawei hamarosan érkező okosórája

Még októberben bemutatja a Huawei az új Mate széria két legerősebb tagját, és velük karöltve érkezik majd a Watch GT két változata is.

Nincs már messze az október 16., amikor is a Huawei bemutatja a legújabb termékeit, amik között ott lesz a cég legújabb okosórája is, ami a Watch GT névre hallgat. Ebből pedig rögtön két változat is érkezik majd, a Huawei Watch GT Sport, és a Watch GT Classic.

Utóbbiról került ki most egy renderkép, amelyen iszonyat jól mutat a jövevény. Fekete készülékház, valamint minőségi bőrszíj jellemzi, és nagyon elegáns megjelenést kapott.

Néhány infó is kiszivárgott már a vekkerekről. 1.39 colos OLED kijelzővel érkeznek, és a frissen bemutatott Snapdragon Wear 3100-as chip is biztosra vehető. Minden földi jóval ellátják őket: NFC, GPS, iránytű, nyomásérzékelő, gyorsulásmérő és minden mi szem-szájnak ingere. Az üzemidő állítólag brutális, mivel a 420 mAh-s akkumulátorral akár két hétig is kihúzhatjuk majd.

Az ára várhatóan 229 euró lesz a Classic változat esetén, míg a Sport verzió 199 euróért lesz megvásárolható. A bemutató után nem sokkal minden bizonnyal itthon is elérhetővé válnak, és remek alternatíva lehet azoknak, akik az elegánsabb viseletet preferálják, ám rajonganak az okos funkciókért is.

Forrás: GSMarena

 

Szólj hozzá