Keret nélküli dizájnnal érkezhet az LG következő tabletje

Sajnos egyre kevesebb tablet érkezéséről tudunk beszámolni nektek, mivel a gyártók inkább a telefonokra összpontosítanak. Bár a választék jóval kisebb lett, ám szerencsére mindig bukkannak fel érdekesebb darabok, mint például jelenlegi cikkünk főszereplője. 

Sajnos a tablet piac eléggé bedőlt, és nem igazán vonzó már a gyártók számára. Már csak néhány tervez ide, ám az LG szerencsére még köztük van. Az elmúlt időszakban sajnos csak középkategóriás táblagépet láttunk tőlük, ám a most kiszivárgott tervek szerint egy nagyon komoly terméken dolgoznak.

A fent látható rajzokat az LG nyújtotta be a KIPO-nak (Koreai Szellemi Tulajdoni Hivatala), méghozzá december 14-én. A képen egy keret nélküli dizájnnal ellátott tabletet láthatunk, illetve az ehhez tartozó lecsatolható vezetéknélküli billentyűzetet. Ezen kívül még egy tok is feltűnik, amely kinyitás után támasztékként szolgál.

Korai még erről beszélni, de a kép biztosan nem egy belépő tabletet, hanem egy igazi prémium terméket ábrázol. Ezen a piacon persze nem egyszerű érvényesülni, hiszen a Samsung és az Apple dominál, és nagyon komoly gépet kell letenni az asztalra annak, aki fel akarja venni velük a kesztyűt.

Forrás: LetsgoDigital, via Phonearena

Szólj hozzá