Készül az Oppo Pad táblagép MediaTek Dimensity 9000 chipsettel

A legfrissebb értesülések szerint az Oppo jelenleg is gőzerővel dolgozik az Oppo Pad táblagép folytatásán. Habár a jelenlegi modell belsejében Snapdragon lapkakészlet teljesít szolgálatot, a hírek szerint a következő verziót már MediaTek chipset fogja hajtani.

A friss értesülések értelmében az Oppo Pad táblagép következő generációját már MediaTek Dimensity 9000 lapkakészlet fogja hajtani, amelynél ugyan akad már újabb, azért még mindig az egyik legerősebb konstrukció a tajvani gyártó kínálatában.

A brutális hardveres teljesítményt biztosító lapkakészlet mellé minőségi megjelenítő dukál, ami a hírek szerint 2800 x 2000 pixeles felbontással fog rendelkezni. Ezeket az új információkat a megbízható értesüléseket szállító ázsiai szivárogtató, Digital Chat Station tette közzé nemrégiben. A tippmester azt állítja, hogy a készülék megjelenésére nem is kell olyan sokat várni, az valamikor a közeljövőben be is mutatkozhat a nagyérdemű előtt.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a jelenlegi Oppo Pad sem sikerült rosszul, hiszen mégiscsak egy olyan készülékről van szó, amelynek belsejében Qualcomm Snapdragon 870 lapkakészlet teljesít szolgálatot, mégpedig egy olyan 11 hüvelykes IPS LCD takarásában, amely 2560 x 1600 képpontos felbontást biztosít. És ez még nem minden!

A készülék összesen négy hangszóróval igyekszik magával ragadó multimédiás élményt biztosítani, miközben a belsejében egy 8360 mAh kapacitású akkumulátor igyekszik biztosítani a hosszan tartó mobilitást. A telep ráadásul 33 wattos töltőkkel is táplálható, ami szintén nagyon korrektnek számít. Operatív memória és háttértár konfigurációk tekintetében akár 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral is választhatjuk a kínaiak táblagépét.

Hogy aztán ezekhez a jellemzőhöz képest milyen további újításokat kínál majd az új Oppo Pad, azt egyelőre nem tudni, de ha Digital Chat Station nem téved és valóban a közeljövőben sor kerül a készülék leleplezésére, akkor valószínűleg hallani fogunk még a tablettel kapcsolatos esetleges innovációkról.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá