Két ikonikus karakter is eltűnik a következő Mortal Kombat játékból

Öröm és és egyben üröm lesz a következő hír a Mortal Kombat játékok rajongói számára. Egyrészt nagyon úgy néz ki, a széria következő része már a fejlesztés fázisában van, viszont a 2015-ös Mortal Kombat X folytatásából két ikonikus karakter ki fog maradni. 

Bár 2016-ban jelent meg Mortal Kombat játék, az nem volt egyéb, mint a 2015-ös Mortal Kombat X kiegészítőinek és egyéb plusz tartalmainak egy összefoglalója, szóval érik már egy folytatás. A játékon dolgozó szinkronszínészek egyike, Eduardo Garza a Twitterén fecsegett ki néhány információ morzsát a játékról.

Hiányoztam bébi?

Egyrészt készül, úton van, fejlesztik, másrészt XI lesz a neve, erről árulkodik a felhasznált hashtag is. Ettől valószínűleg minden rajongó nagyon remekül érezhetné magát, ha a művész úr a továbbiaknak nem közölne lelombozó híreket. Állítása szerint két fontos szereplő nem fog bekerülni a választható harcosok közé az új részben, a kiadó a folytatásban mellőzni fogja Kung Lao-t és Reptile-t is.

Az új Mortal Kombat epizód bejelentése vélhetően már nem várat sokat magára, bizonyos források szerint a leghamarabb az idei Game Award díjkiosztón sor kerülhet rá. A rendezvényt decemberben rendezik, így az év végére még számíthatunk hivatalos közleményekre a játékkal kapcsolatban.

Forrás: Critical Hit

Szólj hozzá