Két kijelzős prototípust tesztel a Samsung

Évek óta az a szóbeszéd, hogy a Samsung előrukkol egy összecsukható kijelzős telefonnal ami már előrevetíti a teljesen hajlítható kijelzőt. Úgy néz ki, hogy 2017 utolsó negyedévében végre láthatjuk is ezt a misztikus mobilt Galaxy X néven.

Az ET News hírül adta, hogy Samsung-al kapcsolatban arra számíthatunk, hogy elkezd egy két kijelzős okostelefont tesztelni. Névtelen ipari forrásokra hivatkozva azt is elmondja, hogy Galaxy X néven fut majd az új készülék. Látszólag a telefon egy összecsukható modell ami két megjelenítőt is kaphat, melyek kinyitva egybefüggő kijelzőt alkothatnak.

A cikk megemlíti, hogy a Samsung olyannyira rajta van a telefon fejlesztésén, hogy várhatóan még az idei év végén piacra dob egy korlátozott mennyiséget, kb. 2-3.000 darabot. Nyilván ez egyenlőre még spekuláció, mert a Samsung nem erősítette meg ezt a hírt(,viszont nem is cáfolta). Tény, hogy a kijelző versenyben ez lenne a következő újítás, és minden nagy gyártó igyekszik a legújabb dolgokat piacra dobni. Ha a Samsung ezt a készüléket megosztja a felhasználókkal akkor kétség sem férhet ahhoz, hogy korszakalkotó újítást vezethet be.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá