Elindult a 11.11 – Az év legnagyobb akciói a Gearbest oldalán

Kínában a 11.11 az egyik legnagyobb akciós időszak, és iszonyatosan jó ajánlatokat lehet kifogni ilyenkor. Ennek alkalmából megnéztük, mivel készült a Gearbest.

A Gearbest akciója november 5-től egészen 14-ig tart. Számos ajánlat már most is él, de folyamatosan frissülni fog az akciós oldal. Állítólag akkora leárazások lesznek, amelyektől eldobjuk majd az agyunkat. A fő esemény november 10-én indul, és ekkor jönnek a legvadabb ajánlatok.

A 11.11 esemény főoldalán is találhattok akciókat, és innen juthattok el a többi promóciós oldalra, hiszen ennyi terméket lehetetlen volt egy lapra zsúfolni.

Az alábbi oldal egy újfajta vásárlási lehetőséget kínál, amellyel elég sokat lehet spórolni. Előrendelés esetén 5-10$ előleg megfizetésére van lehetőség (nov. 5-10 között), utána pedig ezt sokszorosan számolják majd bele a termék árába, amelyet egyébként később kell megfizetnünk (nov. 10-14). Részletek ezen a linken.

November 5-14 között napi 4 alkalommal kuponesőt tartanak, és minden nap van néhány időszak, melyekben értékes kuponokkal gazdagodhatunk. Érdemes odafigyelni rá, mert minden alkalommal csak 5 perc áll a felhasználók rendelkezésére, hogy összeszedjék a kedvezményeket a My Coupon oldalon.

Az Ultra Delivery Deals oldalon azoknak érdemes szétnézni, akik nem szeretnek sokat várni az adott termékekre. Az európai raktárakból 5 napos szállítási időt ígérnek, ráadásul minden 88$-nál drágább termékre extra 10$ kedvezményt kapunk.

Elindult a szokás Lucky Bag (zsákbamacska) játék is, ahol már 1.99$-ért is megkísérthetjük a szerencsénket, a szütyők akár értékes nyereményeket is rejthetnek.

Sokak kedvence az egyet fizet hármat kap akció, melyben 9.99 dollárért juthatunk hozzá három termékhez. A választékot itt tekinthetitek meg.

A 11.11 akció alkalmából ezen az oldalon találjátok majd elvileg a legjobb ajánlatokat, és a szerencsések mobilhoz is hozzájuthatnak mindössze 11.11$-ért, de lesz sok ajándék és kupon is.

Akiket a mobilok és tabletek érdekelnek, azoknak ez az oldal ajánlott, ahol a legnépszerűbb készülékek akcióival várnak titeket.

A technika szerelmeseire is gondoltak, hiszen ezen az oldalon drónokat, 3D nyomtatókat, TV okosítókat, kamerákat és egyéb kütyüket találtok majd.

A következő promócióban a mindennapjainkat megkönnyítő termékeké a főszerep. A kínálatban így találhattok robotporszívót, elektromos rollert, és sok-sok okosterméket. A teljes választékért katt ide.

Aki esetleg a ruhatárát szeretné felújítani, annak ezt az oldalt ajánljuk. A cipők, pólók és más ruhadarabok mellett egyéb kiegészítőket is találhatunk, mint az okosórák, pénzárcák stb.

Végül pedig a szokásos villámvásár, ahol a készlet erejéig akciósan juthatunk majd mindenféle kütyühöz. Érdemes majd visszanézni időnként, mert a kínálat naponta frissül.

Jó vásárlást kívánunk!

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá