Kicsomagoló videón a Lenovo gamer mobilja

Valamikor a hónap folyamán, ha minden jól megy, be fogják mutatni a Lenovo Legion  gamer okostelefont, és hogy egyetlen percig se múljon a felhajtás, jönnek a kedvcsinálók, illetve egy kicsomagolós videónak köszönhetően betekintést nyerhetünk abba, miként fog festeni a mobil doboza. Azért az új értesülések nem csak a vizuális oldalról rántanak le lepleket, de néhány technikai jellemző is szóba kerül, mint például a telefon rezgőmotorja, vagyis jobban mondva motorjai.

A legújabb infóknak köszönhetően már azt is tudni lehet, hogy a mobil belsejében duál haptikus rezgőmotorok fognak dolgozni, hogy a játékélmény még immerzívebb legyen. A Lenovo Legion mobil x-tengelyű lineáris elrendezésű motorjai elviekben egy új szintre emelhetik a játékok által produkált visszajelzést, de a meggyőzőre sikerült videónak köszönhetően abban egyet lehet érteni, hogy egy nem mindennapos megoldás lesz ez.

A Sparrow News pedig még ki is csomagolja a telefont, amiből ugyan nem látunk túl sokat, viszont annál többet a dobozból. Lehet számítani egy rakás kiegészítőre, mondjuk az kérdéses, vajon ezek közül melyek kerülnek majd alapból a mobil mellé. Mindenesetre a nagyobb dobozban ilyesmi holmik lehetnek, talán egy bundle részeként, míg a kisebbikben maga a mobil foglal helyet.

A Lenovo Legion okostelefon valamikor ebben a hónapban fog debütálni, legalábbis a vállalat által eddig közzétett kedvcsinálók alapján ezt feltételezzük. Amit eddig ki lehetett deríteni az, hogy a készülék elsősorban fektetett használatra lett tervezve, a hátlapi duál kamerakészlet középre lett igazítva, az előlapi képrögzítőt pedig egy pop-up mechanizmus hívja elő a telefon házából, amennyiben igényt tartunk szolgálataira. Igen ám, de nem felülről, hanem a telefon oldalsó keretéből bújik majd elő a kamera, amire emlékezetünk szerint eddig nem volt példa okostelefon esetében. Elsősorban gaming, másodsorban telekommunikációs eszköz, nagyjából ez volna tehát a koncepció.

A Lenovo telefonjának belsejében egy Qualcomm Snapdragon 865+ lapkakészlet teljesíthet szolgálatot, ami lényegében az eredeti chip emelt órajelű változata, hőtermelését aktív hűtés igyekszik majd kordában tartani, mint a kedves férjét Klárika. Beszélnek továbbá egy 90 Hz-es képfrissítési rátáról, valamint nagyon veszedelmes, 90 wattos gyorstöltésről is. A telefon összesen két USB-C portot kaphat, így csatlakoztatni lehet majd a különféle kiegészítőket akár töltés közben is. Egyelőre nem lehet tudni mely régiókban és mennyiért lesz kapható a készülék, ezen információk jelenleg még pletykaszinten sem ismertek.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá