Kiderült a Samsung Galaxy S21 FE akkumulátorának kapacitása

Arról már lehet egy ideje hallani, hogy a Samsung nagy erőkkel dolgozik egy Galaxy S21 FE nevű készüléken, ami a tavalyi Galaxy S20 FE utódja, folytatása lesz. Az említett okostelefon afféle zászlóshajó-gyilkos mobil volt, és a koreai gyártó szeretné megismételni annak sikerét.

A telefonról már lehetett hallani ezt-azt, most pedig az akkumulátor kapacitása derült ki, ám a telep nem fog világmegváltó újításokat hozni. A szóbeszéd szerint a Galaxy S21 FE akkumulátora az EB-BG990ABY modellszámot viseli, ami eléggé hihető, mivel a készülék maga az SM-G990B számot kapja majd. A telep névleges kapacitása 4370 mAh lesz, ami azt jelenti, hogy a hirdetett kapacitás 4500 mAh lehet, ez szerepelhet majd a készülék hivatalos adatlapján is.

Az alap Samsung Galaxy S21 modellhez viszonyítva a FE nagyobb teleppel büszkélkedhet majd, viszont a Plus és az Ultra variáns méretesebb aksija mögött elmarad az övé. Ha szeretnénk valahová besorolni a készüléket, akkor az állítólagos képátlója miatt – ami ha minden igaz 6,4 colos lesz -, a telefonnak a Galaxy S21 és az S21+ között volna a helye. A mobil egyébként teljesen lapos kialakítású képernyőt kaphat.

Amit még hallani a Samsung Galaxy S21 FE kapcsán az, hogy az előlapi kamera felbontása 32 megapixeles lehet, magát a mobilt pedig kínálni fogják szürke, ezüst, zöld, lila és fehér árnyalatokban egyaránt. Mivel a telefon állítólag valamikor augusztusban kerülhet bemutatásra, lesz bőven idő arra, hogy a bennfentesek leleplezzék annak további jellemzőit

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá