Kiderült, hogy bírja a gyűrődést a Samsung Galaxy S20 Ultra

Zack Nelson videóit nézni egy kínszenvedés, holott az úriember tudása, tapasztalata, szakmaisága megkérdőjelezhetetlen. Azok kedvéért, akik sosem hallottak róla eláruljuk, ő egy minden lében kanál műszerészből YouTube videóssá vált fazon, aki mindenféle mobil eszközt, legyen az telefon, tablet, kézi konzol próbára tesz, vajon mennyire állják a gyűrődést.  A folyamat során sokszor méregdrága eszközöket csikarnak, karcolnak össze, de ezen kívül rendszeresen kapnak az öngyújtó lángjából, és meg is hajlítják őket. Nem feltétlenül tudományos, de lehet vonni bizonyos következtetéseket egy ilyen próba végén. Most a Samsung Galaxy S20 Ultra volt a soros.

A készülék a jelenlegi Android mezőny egyik éllovasa, vezeti az AnTuTu listáját, és persze nagyon sokba kerül, még nálunk is, ahol köztudottan dübörög a gazdaság. Nem hátrányos tudni tehát, mégis mennyire strapabíró ez a költséges készülék, hiszen jobb esetben egy ilyen modellt nem cserélünk évente. Szerencsére a JerryRigEveryThing csatorna jóvoltából tudjuk, a készülék méltó a ráragasztott veszedelmes árcédulára. Persze ez nem jelenti azt, hogy igazán állatias erőfeszítésekkel ne lehetne elpusztítani, csak azt, hogy normál használattal, egy megfelelő tok applikálásával hosszú életű társunk lehet a Samsung Galaxy S20 Ultrából.

A megjelenítőt óvó Gorilla Glass 6 bevonatot például csak a Mohs-skála 6. szintjének megfelelő keménységgel lehet megkarcolni – ez nagyjából papírforma -, és ami a legfontosabb, a készülék nem hajlik, pedig Zack szemlátomást nem fogja vissza magát, amikor kezébe veszi a telefont.  Nem akarjuk lelőni a poént, sem elvenni kedvenc videósunk kenyerét, így azt javasoljuk Ti magatok is nézzetek meg a felvételt. Némi angol tudás nem hátrányos a rövidfilm teljes megértéséhez, de igazából a látvány magáért beszél.

Forrás: JerryRigEveryThing

Szólj hozzá