Kiderült, hogy mennyibe kerülnek majd az idén érkező iPhone-ok

Tavaly sokan felhúzták a szemöldöküket, mikor kiderült, hogy mennyibe kerül az iPhone X, de úgy tűnik, hogy idén nem várható további drágulás.

Már csak néhány napot kell várnunk a bemutatóra, mivel az Apple szeptember 12-én mutatja be az új iPhone-okat. Rengeteg infó keringett eddig is várható modellekről, így biztosra vehető, hogy 3 változatot mutatnak be (bár szó volt róla, hogy az olcsóbb iPhone gyártási nehézségek miatt késve érkezik).

Úgy tűnik, hogy idén nem várható emelés, és a tavalyi árakhoz lőtték be az újdonságokat. A 6.1 colos LCD paneles verzió lesz a legolcsóbb, amiért 699 dollárt kérnek, míg az iPhone Xs 799 dollárba kerül majd. Az 6.5 colos iPhone Xs Max így várhatóan 999 dolláron nyit. A rossz hír, hogy ennyiért szokás szerint csak az Egyesült Államokban juthatunk hozzájuk.

Az európai árak 799, 909 és 1149 euró, ami már jóval ijesztőbbnek tűnhet elsőre, ám a tavalyi modelleken is ezeket az árcédulákat láthattuk. Ezek persze az alap, 64GB-os változatra vonatkoznak, és a 256GB-os verzióért 170 eurós felárat kell majd fizetnünk.

Jövő hét szerdán minden apró részletet megtudhatunk a mobilokról, és mi is beszámolunk majd nektek az újításokról.

Forrás: Használtalma

 

Szólj hozzá