Kiderült, hogy mikor érkezik a Samsung Galaxy S7

Kétségtelenül a Samsung Galaxy S7 most az egyik legjobban várt csúcsmobil, és bár hivatalosan még semmit sem fedtek fel a készülékről, azért már elég sok mindent lehet sejteni. Most viszont kiderült az egyik legfontosabb részlet, a megjelenés ideje.

Kína legnagyobb mobilszolgáltatója, a China Mobile tartott nemrég egy prezentációt, amelyben egy ütemtervet ismertettek. Ebből kiderült, hogy a Galaxy S7 jövő év márciusában kerül majd piacra, ami egyébként megfelel az eddigi várakozásoknak.

galaxy-s7-china-mobile

A bemutató egyébként minden bizonnyal február végén lesz, és pár héttel ezután jelenhet meg a készülék. Az is kiderült, hogy az S7 ára 3000 jüan felett lesz, ami nem túl meglepő, hiszen ez átszámítva kb. 470 dollárra jön ki. Ennél biztos, hogy jóval többe kerül majd az új csúcsmodell, de hallhattunk már olyan pletykákat, hogy a Galaxy S6-nál olcsóbban nyit a mobil, ami mindenképpen biztató.

Ha hihetünk az eddigi híreknek, akkor négy különböző Galaxy S7 modell lesz, de nem biztos, hogy ezek egyszerre kerülnek majd bemutatásra:

  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Plus
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S7 Edge Plus

Hardver tekintetében két változatra számíthatunk, az egyiket a Samsung saját Exynos 8 Octa processzora, a másikat pedig a Snapdragon 820 hajthatja. Mindkettő rendkívül erősnek ígérkezik, de Európába talán az előbbi kerül majd forgalomba.

Valószínűleg ilyen lesz a Samsung Galaxy S7

Valószínűleg ilyen lesz a Samsung Galaxy S7

Dizájn terén valószínűleg nem lesz komoly megújulás, marad a Galaxy S6-nál debütált formavilág, a szoftver viszont sokat javulhat, állítólag még a Google is segít az optimalizálásban a Samsungnak.

forrás: Gforgames

Szólj hozzá