Kiderült, hogy mikor jön az Asus ROG Phone 2

Tavaly júniusban mutatták be az Asus ROG Phone készüléket, ami egyike volt az akkor egyre menőbbé való gamer okostelefonoknak. A játékosoknak szánt mobilok úgy látszik bejönnek az embereknek, veszik őket, és a keresletre válaszolva idén is lesz ROG Phone, ha hinni lehet a legújabb értesüléseknek. Ha hallgathatunk a bennfentesekre akkor a bemutató dátuma is megvan, illetve van néhány stabil lábon álló sejtésünk a telefon tulajdonságait illetően.

Ha minden igaz abból, amit mostanában hallani a tajvaniak gamer telefonjáról, akkor a ROG Phone második generációját egy pekingi rendezvényen mégpedig július 23-án. A mobil két variánsban testesül meg, az alapmodell 635 dollárral egyenértékű hely valutáért fog menni, a másikról egyelőre nincs tudomásunk. Az Asus az augusztus elsejei ChinaJoy 2019 expón is keményen reklámozni fogja a telefont, a Sanghajban megrendezésre kerülő eseményen kb 400 000 e-sport játékos lesz jelen, így vélhetően nem fog süket fülekre találni a promóció.

A tavaly debütáló ROG Phone 90 Hz-es kijelzővel kápráztatta el a rajongókat, de idén a gyártó növeli a tétet, és egy még fluidabb megjelenítőt tesz a mobilba, 120 Hz-es képfrissítési rátával. Nagyon sok mindent igazából nem tudni hardveresen a ROG Phone 2-t illetően, de az szinte borítékolható, hogy a lelke egy Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet lesz, ami mellé akár 12 GB RAM is kerülhet. Valamilyen komolyabb hűtési rendszerre is lehet számítani, és esélyes, hogy az újdonság Asus logója is világítani fog, akárcsak az elődé. Hamarosan újabb információk is napvilágra kerülnek, ahogy közeledik a bemutató dátuma, és mi természetesen igyekszünk majd mindenről beszámolni. Van köztetek ROG Phone tulajdonos? És olyan, aki az új generációra feni a fogát? Írjátok meg nekünk kommentben!

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá