Kiderült, hogy mikortól juthatunk majd hozzá a Galaxy S10-hez

Tényleg nincs már sok hátra, és a Samsung hamarosan bemutatja majd az idei szériáját, és máris kiderült, hogy mikortól lehet majd ezeket megvásárolni.

A következő hetek még mindenképpen a Samsung Galaxy S10-ről fog szólni, hiszen a bemutatóig folyamatosan érkeznek a képek és a kisebb-nagyobb információk. Ezúttal is új infó érkezett, hiszen most egy Indiában lefotózott plakát fedte fel a megjelenéssel kapcsolatos információkat.

Az már egy ideje ismert, hogy a bemutató február 20-án lesz. Az előrendelés rögtön másnap indul, és várhatóan itthon is február 21-től jelezhetjük majd igényünket a mobilokra. A megjelenés két héttel később, március 8-án lesz, így a szerencsések egy pénteki napon juthatnak majd hozzá a készülékekhez.

Az árulkodó plakát!

A Samsung már elindította a www.GalaxyLaunchPack.com weboldalt, de egyelőre még nem sok tartalmat találhatunk rajta. Egy visszaszámláló látható rajta, amelyen a bemutatóig fennmaradó időt követhetjük nyomon, illetve egy rövid videót is találunk, ami igazából semmit nem árul el a telefonokról.

Szerencsére már eddig is elég sok képet láthattunk a Galaxy S10 szériáról, és már néhány teszteredményre is fény derült. Aki pedig az árcédulára kíváncsi, az ezen a linken tekintheti meg a várható árakat.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá