Kiderült mikor debütál a Honor óriás mobilja, az X30 Max

Már írtunk róla korábban, hogy a Honor hamarosan egy kvázi táblagép nagyságú okostelefonnal, az X30 Max nevű készülékkel fog előrukkolni. Mint kiderült a mobil nem egyedül érkezik majd, és most már azt is tudjuk, hogy mikor.

Október 28-án, helyi idő szerint fél háromkor mutatják be a Honor X30 Max és X30i készülékeket, amelyek forgalmazása november 11-én, a szinglik napjaként ismert kínai ünnepen kezdődik majd. Az X30i belsejében Dimensity 810 lapkakészlet végzi majd a számításokat egy 6,7 hüvelykes Full HD+ felbontású LCD képernyő takarásában, az energiaellátás feladatát egy 4000 mAh kapacitású akkumulátorra bízzák, ami támogatni fogja a 22,5 wattos gyorstöltést. A készülék nem egy eget rengető ajánlat, de ezek alapján meglesz a maga helye a középkategóriás mobilok között.

Jóval érdekesebb lehet az X30 Max, ami a mai igencsak méretes okostelefonok között is egy még méretesebb készülék lesz. 7,09 hüvelykes Full HD+ kijelzője azok számára is kielégítő lesz, akiknek semmilyen más számítástechnikai eszköze nincs, csak kizárólag a telefon. A multimédiás tartalmak fogyasztásához, illetve játékok futtatásához a számítási teljesítményt egy Dimensity 900 lapkakészlet biztosítja majd, és a tárhellyel sem fukarkodik majd a gyártó, akár 256 GB-os kiszerelést is választhatunk majd magunknak. A készülékről egy képet is közzétettek, első blikkre erőteljesen a korábbi Honor X10 Max-ra hajaz, így aztán könnyen lehet, hogy a már meglévő formatervet a modern igényeknek megfelelő hardverrel egészítik ki.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá