Kiderült mikor érkezik a következő Nubia Red Magic modell

A múlt héten a a 3C hivatala hitelesített egy okostelefont, mégpedig a Nubia Technology egyik készülékét. Már akkor sejtették páran, hogy a szóban forgó mobil nem más, mint a Nubia Red Magic 6S Pro. Nekik lett igazuk, ugyanis most a gamer készülékek gyártásával és értékesítésével foglalkozó brand bejelentette, hogy szeptemberben új játékokra kiélezett mobilt mutatnak be.

A ZTE alá tartozó márka ezúttal is egy Tencent kiadású készüléket fog megjelentetni, egészen pontosan szeptember 6-án. Ha valaki esetleg sosem hallott volna róluk, a kínai cég óriási résztvevője a globális játékiparnak, többek között az Epic Games-ben is komoly részesedésük van. Hasonló kiadás jelent már meg a Nubia brand égisze alatt, a Red Magic 6 szériában is szerepelt ilyen készülék, így nem meglepő, hogy a 6S sorozatban is debütál egy. A telefon ha minden jól megy, akkor a már említett Nubia Red Magic 6S Pro néven kerülhet a boltok polcaira.

Jellemzői kapcsán nincs túl sok információ a birtokunkban, de a feltételezések szerint Qualcomm Snapdragon 888+ lapkakészlettel, valamint olyan akkumulátorral debütálhat, ami támogatja a 120 wattos gyorstöltést. E kettőt leszámítva ugyanolyan specifikációkat sejtünk, mint az előző modellek esetében, így a kijelző, a kamerák és a többi vélhetően a Red Magic 6-ot fogják idézni.

Arra is van esély, hogy a készülék megjelenik a kínai határokon kívül, ám ha így lesz, akkor a szigorúbb nemzetközi szabályozás miatt lassabb gyorstöltést fog támogatni a készülék aksija. Illetve, akármilyen áron is kerül forgalomba a kínaiaknál, globális értékesítésben biztosan többet kóstál majd a Nubia gamer mobilja.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá