Kiderült mikor érkezik a Trónok Harca írójával közösen fejlesztett Elden Ring

Egy kicsit imádjuk utálni G. R. R. Martin-t, mert kedvenc írónk mindennel foglalkozik, csak azzal nem, hogy befejezze végre epikus könyvsorozatát, a Tűz és Jég Dalát. Azt viszont véletlenül sem mondhatjuk, hogy munka nélkül telnek hétköznapjai, és nagyon úgy tűnik, hogy az egyik projekt, amihez a nevét adja, végre meghozza gyümölcsét. A kegyetlenül nehéz Dark Souls játékokért felelős FromSoftware régóta várt soulslike címmel örvendeztet meg bennünket az Elden Ring képében, amihez végre befutott a trailer, sőt, immáron publikus a megjelenés dátuma is!

Az Elden Ring-et két évvel ezelőtt, 2019-ben láthattuk először az E3 expó keretein belül, azóta csak pletykákat, szóbeszédeket lehetett hallani a játékról. A brutálisan nehéz akció-szerepjátékok szerelmesei végre fellélegezhetnek, mert nem csupán egy hangulatos trailer, de a játék megjelenésének napja is napvilágra került. És ez most teljesen hivatalos.

Az itt látható videóban minden lesz, ami a harcra kiélezett RPG-k iránt rajongók szemének és szájának ingere, az Elden Ring a mágia és az acél pusztító összecsapásait idézi meg, olyan élménnyel kecsegtetve, amit a Dark Souls és a Bloodboorn címekben már megszokhattunk és megszerettünk, vagy épp meggyűlöltünk. 🙂 A videojáték 2022 január 21-én debütál, és elérhető lesz Xbox Series X és S konzolok mellett PS5-ön, ráadásul a korábbi konzol generáció sem marad ki a mókából, mert az Elden Ring futni fog Xbox One és PS4 gépeken is, és persze PC-n is megjelenik majd a FromSoftware IP-je.

Forrás: FromSoftware

Szólj hozzá