Kiderült mikor érkezik a Samsung Galaxy Note 7

A Samsung Galaxy Note 5 utódja egyes hírek szerint a Galaxy Note 7 lesz, a 6-os szám kihagyása pedig állítólag egyszerű marketing okokra vezethető vissza (a Galaxy S széria is a 7-esnél tart). Ez persze még csak pletyka, de a bemutató dátuma és a kinézet már szinte biztosra vehető.

Az egyik leghíresebb mobilos kiszivárogtató, Evan Blass (@evleaks) szerint augusztus első hetében fedik fel a Galaxy Note széria legújabb tagját, egész pontosan augusztus 2-ára utalt. Ez azt jelenti, hogy már 2 hónapot sem kell várnunk, és megérkezik az év egyik legdurvább csúcsmodellje.

Nemég a készülék dizájnja is kiszivárgott egy másik megbízható forrás jóvoltából, így nagyjából már sejthető, hogy mire számíthatunk. Valahogy így fest majd a Note 6 (vagy Note 7):

note-6-7-render-04 note-6-7-render-03 note-6-7-render-02

Látható, hogy a kijelző enyhén hajlított lesz két oldalt, ami azt is jelentheti, hogy egyetlen modell jön, és nem lesz külön “edge” variáns. Az pedig szinte biztosra vehető, hogy valamilyen írisz-szkenner kerül a kijelző fölé, összességében viszont nagyjából megegyezik a dizájn az előddel.

forrás: @evleaks, @onleaks

Szólj hozzá