Kiderült, milyen kamerát kap a Samsung Galaxy S24 FE

Májusban érkeztek olyan értesülések, amelyek megerősítették a Samsung Galaxy S24 FE létezését és érkezését. A készülék valamikor ősszel debütálhat, de már egy ideje szivárognak ki róla különböző információk. A legújabbak a megfizethető zászlóshajó kameráival kapcsolatosak.

A legújabb fáma az, hogy a Samsung Galaxy S24 Fan Edition ugyanazt a fő kamerát kapja, mint a Galaxy S24, a Galaxy S23 és a Galaxy S23 FE. Ez azt jelenti, hogy 50 megapixeles elsődleges képrögzítő kerül az okostelefon hátlapjára, amelyben 1/1,57 hüvelykes szenzor ejti fogságba a fényt, 1,0 μm-es pixelekkel.

Mivel a Samsung vezetői nem hívei a tékozlásnak, egyáltalán nem meglepő, hogy a már jól bevált kamerát alkalmazzák az új modell esetében is. Ugyanakkor biztosan akadnak páran, akik örülnének valami fejlesztésnek vagy változásnak. Ha minden jól alakul, a Samsung Galaxy S24 FE késő ősszel már megjelenhet.

Nem valószínű, hogy hamarabb lelepleznék a készüléket, tekintve, hogy jelenleg hol tart a fejlesztés. A Samsungnak olyan forgatókönyve is lehet, amelyben a telefon megjelenését 2025 elejére halasztják, vagy csak bizonyos piacokon kezdik meg az értékesítést az idei év végén. Aztán jövőre kiterjesztik a forgalmazást más régiókra.

Jelen pillanatban nem sokat tudni a Samsung Galaxy S24 FE kapcsán. Az elsődleges kamerával kapcsolatos információkon kívül, amelyeket fentebb említettünk, csupán annyi derült ki róla, hogy az SM-S721 modellszámot és az R12 kódnevet viseli. Az előző készülék, a Galaxy S23 FE, az R11 kódot kapta. Mivel még hosszú hónapok választanak el bennünket a megjelenéstől, a technológiai világ bennfenteseinek és szivárogtatóinak bőven lesz idejük arra, hogy megszellőztessék a mobil várható jellemzőit.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá