Kiderült, milyen színekben lesz kapható a Samsung Galaxy Z Flip 3

Egyre csak közeledik a Samsung hajlítható készülékeinek bemutatója, a hardveres spekulációk helyett most a vízuális jelleggel bíró pletykáknak fogunk némi teret biztosítani. A rendkívül népszerű, és a flexibilis kijelzők révén második reneszánszukat élő kagylómobilokat idéző Samsung Galaxy Z Flip 3 lesz most a főszereplő, amelyről kiderült, hogy milyen színekben lehet majd beszerezni.

Ha Ice Universe értesülései nem tévesek, akkor a Galaxy Z Flip 3 egy minden tekintetben fiatalos és színpompás okostelefon lesz. A szivárogtató szerint a mobilt világos ibolya, fekete, zöld és bézs árnyalatokban lehet majd megvásárolni. Ezek már a végleges színek, legalábbis bennfentesünk szerint, a következő hónapban megrendezésre kerülő Galaxy Unpacked rendezvényen ezekben a tónusokban fog debütálni a hajlítható képernyővel szerelt okostelefon.

A Samsung Galaxy Z Flip 3 már feltűnt kiszivárgott promóciós képanyagokon, amelyeken pontosan ezekben a színekben tündökölt. A telefonról úgy tudni, hogy minden oldalán Gorilla Glass Victus oltalmazza majd a karcokkal szemben, valamivel nagyobb kifelé hajló képernyője, valamint egy vertikálisan pozícionált kamerakészlete lesz.

 

A flexibilis megjelenítő körüli keretekből jócskán lefaragnak a Samsung mérnökei, a szelfikamera pedig egy kivágásban foglal majd helyet.

A 3C hivatalának adatbázisa szerint a készülék mellé ugyanazt a 15 wattos adapter csomagolják majd, mint amit a tavalyi modell mellé tettek.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá