Kiderült néhány érdekesség az Apple iPhone SE 4 kapcsán

A hírek szerint az Apple iPhone SE 4 valamikor 2024-ben debütálhat, mégpedig egy az iPhone 14-et idéző dizájnnal. Az okostelefon nem csak a formatervet örökli az említett készüléktől, hanem annak akkumulátorát is – derül ki a legfrissebb értesülésekből.

A friss információk a MacRumors jóvoltából kerültek napvilágra, az újságírók azt állítják, hogy az iPhone SE 4 prototípusait, amelyek a D59 készülékazonosítót viselik, A2863 modellszámmal rendelkező lítium-ion akkumulátorokkal látták felszerelve. Ez ugyanaz a telep, amit az iPhone 14 esetében és használnak, és amelynek kapacitása 3279 mAh.

A forrás azt állítja, hogy az okostelefon belsős tervdokumentációja is ezt támasztja alá. Amennyiben valóban ez az akkumulátor kerül a szóban forgó készülék borítása alá, akkor az azt jelenti, hogy az előző generációhoz képest 1261 mAh-val lesz nagyobb a mobil belsejében található telep.

IPhone 14

Azt azért érdemes megemlíteni, hogy ezek az információk még gyártás előtti prototípusokra vonatkoznak, amiken a gyártó bármikor változtathat, hogy aztán megjelenéskor egy teljesen más készüléket kapjunk, mint amire a pletykák alapján számítani lehetett.

Apropó pletykák! A korábbi értesülések szerint az iPhone SE 4 végre leváltja a borzalmas LCD képernyőt, amelyet egy a BOE által gyártott OLED panelre fognak cserélni, vagyis ez lesz az első SE modell organikus kijelzővel. A hírek szerint a készülék akciógombbal és USB-C csatlakozóval is fel lesz szerelve.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá