Kiderült néhány részlet az idén debütáló iMac Pro kapcsán

Mark Gurman számos egyéb mellett a Bloomberg újságírója, aki kapcsolatai révén belát a színfalak mögé, legyen szó videojátékokról, vagy tech kütyükről. Most például a birtokába jutott néhány érdekes információ az idén megjelenő Apple iMac Pro kapcsán. Az úriember tudni véli, milyen processzor hajtja majd a gépet, de nem csupán az all-in-one számítógép, hanem az AirPods 2 Pro kapcsán is akadnak értesülései.

Szóval az idén megjelenő iMac Pro burkolata alatt M1 Pro és Max lapkakészletek teljesítenek majd szolgálatot. A pletykák szerint a számítógép a jelenlegi, házon belül fejlesztett M1 chippel felszerelt iMac-hez hasonló külső kialakítást fog kapni, viszont ezúttal már egy jóval nagyobb, nagy valószínűséggel 27 hüvelykes képernyővel felszerelve.

Ezzel úgy néz ki, hogy végleg lezárul egy időszak, az almás cég búcsút mond az Intelnek. Igazából ez egy folyamat része, ami nem most kezdődött, mivel már tavaly márciusban leállt az Intel chipekkel szerelt iMac Pro-k gyártása.

Gurman még az AirPods Pro 2 kapcsolatban is hallotta ezt-azt. Úgy tudja, hogy az új generáció egy szár nélküli kialakítást fog kapni, a füles a tavaly nyáron debütált Beats Studio Buds-hoz hasonló dizájnnal érkezhet. Már egy ideje lehetett hallani arról, hogy megújítják a fülhallgató külsejét, illetve azt is beszélik, hogy a házon belül fejlesztett W2 chipet is megkapja majd a füles.

Az új fülhallgatók mozgásérzékelőket is kaphatnak az alapvető fitneszkövetéshez, ami az aktív életet élők számára lehet majd kiváló extra. Arról, hogy az újdonságokat mikor mutatják be, és hány ökör árába kerülnek majd, egyelőre még nem tudni semmit.

Forrás: Bloomberg via GSMArena

Szólj hozzá