Kiderültek a Vivo S17 készülékek jellemzői

Ha minden jól megy, akkor a Vivo S17 okostelefonokat május 31-én fogják leleplezni. Az egyik készülék, a Vivo S17e már bemutatkozott a nyilvánosság előtt, a további modelleket pedig az egyik legnépszerűbb és egyben legmegbízhatóbb ázsiai szivárogtató buktatta le.

Az okostelefonok mellett egy vezeték nélküli fülhallgató is érkezik majd, ami a Vivo Pro TWS névre fog hallgatni, de ez lényegében a már hivatalosan is bemutatkozott, iQOO TWS Air Pro átnevezett változata lesz. Ami pedig a készülékeket illeti, Digital Chat Station az alábbi specifikációkat jósolja számukra.

A Vivo S17 és S17 Pro modellek 6,78 hüvelykes, 2800 x 1260 pixel felbontású, AMOLED megjelenítővel lesznek felszerelve, a képernyők támogatni fogják a 120 Hz-es képfrissítési rátát. A Pro modell belsejében MediaTek Dimensity 8200 lapkakészlet teljesít szolgálatot, akárcsak az előd esetében.

A Vivo S17 Pro kapcsán még azt is beszélik, hogy a hátlapjára 50 megapixeles, Sony IMX766V érzékelővel szerelt elsődleges képrögzítő egység kerülhet, amelyet egy 8 megapixeles, Sony IMX355 szenzoron alapuló ultraszéles látószögű, valamint egy 12 megapixeles, IMX663 2x telefotó modul egészít ki.

Az okostelefon belsejébe állítólag egy 4505 mAh kapacitású akkumulátort szerelnek majd, amely támogatni fogja a vezetékes, 80 wattos gyorstöltést. A Vivo S17 készülékeket zöld, fekete és barna árnyalatokban lehet majd beszerezni, az általában autentikus híreket szállító szivárogtató szerint.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá