Kiderültek a Xiaomi CC11 jellemzői

Amikor 2019-ben bemutatták a Xiaomi CC szériát, a kínai gyártó olyan készülékeket tett le az asztalra, amelyek elsősorban a fiatalokat célozzák meg, és amelyek elsőként kínáltak 108 megapixeles elsődleges kamerát. A sorozat bár nemzetközi vizekre is kievezett, később a teszthalál állapotába került, ahonnan most végre felébredhet. A cég ugrani fogja a 10-es számot, és az újdonságokat a Xiaomi CC11 név alatt fogja forgalmazni, és talán Xiaomi Note 11 gyanánt globális forgalomban ismét felbukkanhatnak. A készülékcsalád névadó modelljének jellemzői most napvilágra kerültek, ismerkedjünk vele közelebbről!

A Xiaomi CC11, vagyis az alapmodell nemrégiben megtette kötelező köreit a TENAA, vagyis a kínai telekommunikációs hivatalnál, a hatóság tanúsítványi eljárásának teljesítése nélkül egy adott mobil nem kerülhet forgalomba  Kína határain belül. A folyamatot dokumentálják, és nyilvánosan publikálják  a tesztelt eszköz specifikációit, gyakran buktatva így le olyan mobilokat, amelyeknek bemutatójára még nem került sor.

Most is így történt, a TENAA adatbázisa szerint a Xiaomi CC11 belsejében a számításokat Qualcomm Snapdragon 778G lapkakészlet fogja végezni, miközben az energiaellátás feladatát egy 4150 mAh-s akkumulátorra fogják bízni. A telep támogatni fogja a 33 wattos gyorstöltést is. Az okostelefon 160,53 × 75,72 × 6,81 mm-es dimenziókkal, valamint 157 grammos tömeggel rendelkezhet a listázott adatok alapján.

Operatív memória tekintetében rengeteg választási lehetőség lesz, a TENAA adatok szerint a készülék kérhető lesz 6, 8, de akár 12 GB RAM-mal is, míg a belső tárhely a választásunktól függően 128, 256, 512 GB-os is lehet. A telefon képernyője egy 6,55 colos OLED megoldás lesz, ami – habár ezt a lista nem említi egyértelműen – minden bizonnyal emelt képfrissítési rátát biztosít majd, 90 Hz-nél kevesebbre senki sem számít.

A szelfikamera 20 megapixeles felbontású lesz, a Xiaomi CC 11 hátlapjára pedig egy 64 megapixeles elsődleges szenzort szerelnek. A fő modul mellett lesz egy 8 megapixeles széles látószögű és esetleg egy telefotó modul is. A mobilon Android 11 fog futni, amelyet MIUI 12.5 felület egészít ki. A készülék állítólag kilenc színben is meg fog jelenni, kapható lesz fekete, fehér, kék, lila, cián, piros, sárga, zöld és narancssárga árnyalatokban egyaránt.

Forrás: GizChina

Szólj hozzá