Kifejezetten strapabíró lett a Xiaomi Mi Note 10

A Xiaomi Mi Note 10 ívelt peremekkel, mindkét oldalán Gorilla Glass 5 védelemmel és egy alumíniumból készült kerettel debütált. A JerryRigEverything nevű YouTube-csatornára most felkerült a készülék strapatesztje, amiből kiderül, hogy a telefon mennyire bírja a gyűrődést, ha karcok, nyílt láng vagy hajlítás fenyegeti.

A telefont borító üvegbevonat nagyjából hozza a papírformát, a Mohs-skála 6. szintjén kezd el karcolódni, a többszörös vaku és a kamerarendszer pedig nem érzékeny a mindennapi csikarásra. Ami még igazán jó hír, hogy a mobil szinte alig hajlítható, nagyon masszív az egész. Intenzív hő hatására a megjelenítőt alkotó képpontok ugyan elszíneződnek, ám a panel alig 30 másodperc múlva tökéletesen helyreáll a sérülésből, mint ahogyan az organikus képernyőknél lenni szokott.

Alapos karcolás és csikarás után is működőképes maradt a kijelző alá integrált ujjlenyomat-olvasó, ami szintén nagyon klassz, de azért mindenképpen javallott valamilyen fóliát használni,. A hátlapra nem lesz gond, mert a készülék dobozában találni fogunk egy átlátszó tokot. Nem szeretnénk lelőni az összes poént, azt javasoljuk, hogy nézzétek végig a videót, mivel alig pár perces, ám annál tanulságosabb. A felvétel élvezetét növelheti némi angol nyelvismeret, de a lényeg anélkül is tökéletesen érthető.

Forrás: JerryRigEverything

Szólj hozzá