Kigyulladt egy iPhone 8

Bekövetkezett amitől sokan tartottak, és a több szétnyíló iPhone után most kigyulladt egy készülék, ami sajnos nem sok jót sejtet a jövőre nézve.

A Samung Note 7 fiaskója után lassan gyülekeznek a felhők az Apple feje felett is. Először csak 1-2 telefonnal volt gond, amelyek a töltés közben szétnyíltak, majd egyre több hasonló incidenst jelentettek világszerte. Volt aki már eleve úgy kapta a készülékét, és kibontás után szembesült a problémával.

A legújabb eset még több aggodalomra ad okot, mivel ki is gyulladt egy iPhone 8. Egy kínai hölgy, Xiaomin járt pórul az este töltőn hagyott telefonjával. Mikor reggel felébredt, füstölt a készülék, és pattogó hangokat adott ki. Ekkor leöntötte vízzel a készüléket, majd kikapcsolta az elosztót, de ez sem változtatott a dolgon, és az továbbra is füstölt, és sercegett.

Ezután elment a munkahelyére, majd miután hazaért, képeket készített, és bejelentette az esetet az Apple-nél. Egyelőre még nincs válasz, de kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ha továbbra is gondok lesznek az akkumulátorral, akkor elképzelhető, hogy az Apple is hasonlóképpen jár mint a Samsung, és végül akár még a készülékeket is vissza kell hívni.

Az már eddig is biztos volt, hogy az akkumulátor felelős a problémákért, de nem lehet tudni mennyire súlyos a dolog. Ahhoz már túl sok panasz érkezett, hogy egyedi esetről beszéljünk, így lehetséges hogy tervezési hiba történt, vagy esetleg az akkumulátorok nem rendelkeznek a megfelelő minőséggel.

Forrás: Wccftech

 

Szólj hozzá