Kilépett a globális piacra a 27 colos Red Magic 4K Gaming Monitor

A címben szereplő monitort tavaly nyáron mutatták be és most végre eljut a nemzetközi vizekre is. A gyártó bejelentette a globális értékesítést, illetve az árazást is. Egyelőre az észak-amerikai régióban és Malajziában fogják értékesíteni a perifériát, de hamarosan újabb piacok csatlakoznak a forgalmazáshoz.

A monitor 27 colos miniLED panellel van felszerelve, amely 16:9 képaránnyal, 4K felbontással, valamint 178 fokos betekintési szögekkel bír. A kijelző 10 bites, HDR1000 tanúsítvánnyal rendelkezik, az alap fényereje 650, a maximális pedig 1300 nit.

A gaming funkciók között megtalálható a célkeresztes rásegítés, az időzítő, illetve a képkockasebesség-számláló. A Red Magic 4K Gaming Monitor egyébként 160 Hz-es képfrissítési rátával bír. A jellemzők részletes ismertetését erre a linkre kattintva találjátok!

A monitor az óramutató járásával megegyező vagy ellentétes irányban is elforgatható 90 fokban, Moving Picture Response Time technológiával is fel lett vértezve, amely csökkenti a mozgási elmosódást és javítja az élességet. Az előrendelési fázis Észak-Amerikában április 3-án kezdődik majd, a kiszállítások pedig 6-án indulnak.

A Red Magic 4K Gaming Monitor 869 dolláros áron lesz kapható, ami nagyjából 305 ezer forintot jelent. Nyilván, ha hozzánk is eljut, valamivel borsosabb lesz ez a bizonyos vételár, de tekintve, hogy mégiscsak egy miniLED panelről van szó, még így is jó ajánlat lehet a ZTE készüléke.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá