Kínában már előrendelhetőek a Samsung Galaxy S21 modellek

A koreai Samsung megnyitotta az előrendelési, regisztrációs lehetőséget azon kínai vásárlóknak, akik szeretnének beruházni a Galaxy S21 modellek bármelyikére. Az ottani részleg hivatalos weboldalán tették közzé ezt az opciót, ráadásul még egy 15 dolláros előleget is fizethetnek az érdeklődők, amelyet természetesen majd levonnak a végső árból.

A Samsung China nem nevezi nevén az új prémium készülékeket, helyette a “2021 legelső zászlóshajója” frázis használják, illetve a céloldalon a “Samsung legelső 5G zászlóshajója 2021-ben” jelző szerepel. Ebből kiderül, hogy a kínai vásárlók számára az 5G verziókat fogják értékesíteni, de ebben igazából semmi meglepő nincs. Ha netalán valaki regisztrálna, és előleget fizetne, ám mégsem venné meg az okostelefonok egyikét sem, akkor visszakapja a foglalót. Ugyanakkor azok, akik nem lépnek vissza, akár meg is nyerhetik a Galaxy S21 telefonok valamelyikét.

A Samsung Galaxy S21 trió várhatóan 2021 január 14-én debütál, és ha minden jól megy, a tényleges előrendelés közvetlenül a bemutató után életbe is lép. A kínai megközelítés egy kicsit más, a felhasználók lényegében regisztrálják magukat, így értesítést kapnak arról, mikor indul az előrendelési fázis. Számunkra ez az egész azért lehet érdekes, mert ha a Samsung valóban elindított egy ilyen regisztrációs lehetőséget az egyik legnagyobb telefonos piacon, akkor a mobilok érkezésére már tényleg nem kell sokat várni, és a korábban pletykált leleplezési dátum valószínűséggel tényleg stimmel.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá