Kínán kívül is megjelent a Huawei Enjoy 70, Nova Y72 néven forgalmazzák

A Huawei még decemberben mutatta be a belépőszintű Enjoy 70 készüléket, amely mostantól a kínai határokon is forgalomba kerül, Huawei Nova Y72 néven. Az okostelefon a kínai gyártó dél-afrikai szárnyának weboldalán bukkant fel.

A Huawei Nova Y72 6000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, hátoldalán 50 megapixeles elsődleges, valamint egy 2 megapixeles másodlagos érzékelő található. A részletes specifikációkat még nem publikálták, de ha minden igaz, a készülék belsejében egy Kirin 710 lapkakészlet teljesíthet szolgálatot egy 6,75 hüvelykes 720p+ felbontású LCD képernyő takarásában. A méretes telep támogatja a 22,5 wattos vezetékes töltést, amelyet USB-C porton keresztül vesz fel.

Habár a mobil kínai változata HarmonyOS 4 rendszert futtat, a globális piacra szánt verzió vélhetően EMUI interfésszel érkezik. Az okostelefon zöld és fekete árnyalatokban kerül forgalomba, a dél-afrikai régióban 265 dollárnak megfelelő helyi valutáért. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez milyen operatív memória és belső tárhely kombinációt jelent, de valószínűleg minden részletet nyilvánosságra hoznak a közeljövőben. Más piacokon is megjelenhet a Nova Y72, de erről még nincs konkrét információnk.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá