KingWear KR04 okoskarkötő bemutató

A KingWear KR04 okoskarkötő egy olyan hordozható kiegészítő, ami remek segítséget jelent a hétköznapokban, akár fontos számodra a mozgás, akár nem. Könnyen lehet az is, hogy pont ennek az apróságnak köszönhetően lépsz majd egy új, egészségesebb élet ösvényére. Egy biztos: semmi nem fog a készülék árán múlni, mivel az egyike a megfizethetőbb termékeknek.

A KingWear KR04 okoskarkötő az alábbi linken vásárolható meg:

A készülék megjelenítője 0.96 colos, ezen a felületen 80×160 képpont sorakozik, így mindig pontosan látni fogjuk a szerkezet által közzétett adatokat. Ezek között ott lesz a felhasználó pulzusa, hiszen többek között ezt is képes valós időben monitorozni a szerkezet.

Az okoskarkötő megfigyelés alatt tartja az elégetett kalóriát, a megtett lépések számát, és más hasonló testmozgással kapcsolatos infókat jelenít meg számunkra.

A dehidratáció ellen is hasznos funkciót kapott a karkötő, az ugyanis figyelmeztet, ha már túl régóta nem ittunk vizet, de akkor is jelez, ha túl hosszú ideje ülünk egy helyben. A telefonon beállított ébresztés a karkötő hajtja végre, mégpedig rezgés révén, így másoknak nem kell felriadnia.

Az okoskarkötő Bluetooth 4.0 modem révén tud összeköttetésbe kerülni az Android vagy iOS operációs rendszert futtató eszközökkel. Ilyenkor minden fontosabb értesítésről, hívásról, üzenetről jelzést kapunk az apróság jóvoltából.

A karkötő távirányítja a párosított készülék kameráját, ami számos esetben jöhet jól. A KingWear KR04 okoskarkötő némileg ellenáll a vízzel és a porral szemben, egészen pontosan az IP67 szabványnak megfelelő módon.

A készülék teljesen kedvező áron fut, de ha netán szeretnétek kicsit tovább faragni ebből az összegből, használjátok bátran a limitált PF0SZlZE64U kupont!

A KingWear KR04 okoskarkötő most GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb 17 500 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá