Kiszivárgott ábrán a Samsung Galaxy Note 8

Mostanában még mindenkit a Galaxy S8 érdekel, hiszen március 29-én, azaz szerdán rántják le a leplet az új zászlóshajóról. Most viszont kiszivárgott egy sematikus ábra a Galaxy Note 8-ról.

A Note 7 botrány igazi világszenzáció volt, ezért sokan jogosan gondolhatták, hogy a vállalatóriás inkább véglegesen befejezi a széria gyártását, azonban maga a Samsung Mobile vezetője cáfolta a pletykákat, illetve azt nyilatkozta, hogy “egy jobb, biztonságosabb, nagyon innovatív Note 8-at hozok vissza”. No nehogy azt higgyük még a végén, hogy a cég akármit is bejelentett volna hivatalosan a Note széria új üdvöskéjével kapcsolatban, azonban – mint mindig – most is szivárogtak ki információk, illetve ez a kép is:

Ha mindene igaz, a készülék 6,4 colos 4K+ felbontású (4440 × 2160 pixel, ha a Galaxy S8 képarányával számolunk). Processzor tekintetében ugyanúgy régiótól függően változik majd a kínálat. Az amerikai verzió vélhetőleg Snapdragon 835-tel, az európai pedig az Exynos 9-es széria valamelyik tagjával érkezik, 6 GB RAM társaságában. Az S-pen természetesen továbbra is jár majd hozzá, USB-C portot is, és talán ami az egyik legfontosabb: marad a 3,5 mm-es Jack aljzat! A bemutató szeptember elején várható az IFA kiállításon.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá