Kiszivárgott egy kedvcsináló videó a Samsung hajlítható okostelefonjairól

A Samsung következő nagy bemutató rendezvénye augusztus 10-én lesz. Az eseményen várhatóan leleplezik az új hajlítható mobilokat, a gyártó okosóráinak friss generációját, illetve még egy vezeték nélküli fülhallgatót is. Bennünket persze a mobilok érdekelnek a legjobban, amelyekhez most – habár nem hivatalos úton – érkezett egy kedvcsináló videó.

A rövid videó a Samsung Galaxy Z szériába tartozó mobilok lényegét igyekszik megfogalmazni, ami a dél-koreai gyártó szerint annyi, hogy “Flex is greater than Flat”, ami valami olyasmit jelent, hogy a hajlítható jobb, mint a lapos.

A felvételen két ilyen készülék sziluettje látható, természetesen a Galaxy Z Flip 4 és a Galaxy Z Fold 4 modellekről van szó. Csak egy villanásra tűnnek fel a telefonok, szóval érdemes jól odafigyelni, de szerencsére a GSMArena munkatársai voltak olyan kedvesek, és elcsípték helyettünk ezt a fontos pillanatot, és az alábbi képen örökítették meg.

A mindössze 15 másodperces videó végén egészen jól láthatóan kirajzolódik a Galaxy Z Flip 4, a kagylómobilokat idéző modell oldalnézetből vehető szemügyre. Ez videó nem a Samsungnak, hanem a @chunvn888 nevű szivárogtatónak köszönhetően vált közkinccsé, de korábban volt hivatalos kedvcsináló is, amelyben a telefonok hajlítható megjelenítőjét oltalmazó ultravékony üveg (UTG) gyártását mutatta be a Samsung. A bevonat előállítása szinte teljesen automatizált módon történik, ezen a felvételen Ti is bepillantást nyerhettek a folyamatokba.

A Samsung eddigi ideológiája, mely szerint a hajlítható okostelefonoké a jövő, a jelenlegi helyzetben valamelyest megrendült, hiszen jövőre kevesebbet terveznek legyártani ezekből a mobilokból. A hajlítható telefonok megvásárlását a legtöbben háború és infláció nélkül is ezerszer meggondolják, hiszen alapból méregdrága készülékekről van szó. Mindenesetre a Galaxy Z Flip 4 és Galaxy Z Fold 4 modellekhez egyelőre nagy reményeket fűznek a Samsung fejesei.

Hamarosan valószínűleg újabb kedvcsináló videók és képek látnak majd napvilágot, amelyek még többet elárulhatnak a hajlítható okostelefonokról, habár már így is elég sok napvilágra került a várható jellemzők kapcsán, tehát túl sok meglepetésre nem számítunk az augusztus 10-én tartandó Unpacked eseményen.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá