Kiszivárgott képeken a Nokia 9

Hivatalosan ugyan még nem jelentették be a Nokia 9-et, ennek ellenére rengeteg infó kiderült már róla, ráadásul  most “véletlenül” a kinézete is lelepleződött, mégpedig az egyik tartozékokat gyártó cég jóvoltából.

A HMD következő telefonja ízig-vérig csúcsmobil lesz, ami csak szimplán a Nokia 9 elnevezést kapja majd. Bizonyára a legjobb elérhető hardver elemekkel érkezik, illetve az is biztosnak tűnik, hogy IP67-es védelemmel rendelkezik majd, és hogy sajnos erről a készülékről is eltűnik a jack aljzat.

A képeket az Amazonon fedezték fel, mivel ott már elkezdtek megjelenni hozzá a tartozékok. Ugyan csak renderelt fotókon látható a mobil, de ezek alapján is rengeteg apróság kiderül róla. Például az is, hogy első ránézésre az eleje nagyon hasonlít a Galaxy S8-ra, hiszen az oldalán is kísértetiesen hasonló kerekítést kapott az előlap, amelyen a 18:9-es képarányú kijelző található.

A telefon hátsó része a pletykák szerint üvegből, míg a keret fémből lesz, emellett pedig duál kamerával, és hátul elhelyezett ujjlenyomat-olvasóval érkezik majd. A legújabb információk szerint még idén bejelentik a Nokia 9-et, ám a megjelenés pontos időpontja még nem ismert.

Forrás: Gsmarena

Szólj hozzá